Välkommen till kompisgänget!

Korttidsvistelse utan övernattning är en unik verksamhet som vi på Stöd & Resurs är ensamma om att kunna erbjuda. För närvarande finns denna verksamhet bara i Stockholmsområdet. Mer specifik information om våra lokaler finns nedan.

I verksamheten träffas barn och ungdomar en eftermiddag/kväll i veckan i permanenta grupper med fast personal. Grupperna är indelade efter ålder, intressen och stödbehov och varje grupp har sitt eget aktivitetsschema som barnen/ungdomarna skapar i samråd med personalen. Tillsammans provar vi sedan på olika aktiviteter i våra lokaler eller ute på stan. Vi äter alltid middag tillsammans och skjutsar hem den som vill med verksamhetens bil.

Vårt mål är att du ska komma iväg hemifrån, få en mer varierad fritid och känna dig som ”en i gänget”. Hos oss är det många som hittat sitt första kompisgäng och tagit det första steget från ett hemmasittande liv. Du kanske tycker att det känns jobbigt att sova borta? Kanske har du prövat olika aktiviteter förut som inte har funkat? Eller så har du suttit hemma en lång period och därför förlorat kompisar och andra sociala kontakter? Oavsett vilket - hos oss kommer du att känna dig hemma. Vår personal ger inte upp förrän du är nöjd!

Verksamheten har Socialstyrelsens tillstånd för korttidsvistelse. Kontakta oss gärna för mer information och för hjälp med hur du ska göra för att söka en plats.

”För mig är det viktiga med gruppen att jag blir sedd, att jag blir tagen på allvar, att jag får ha roligt med andra, att de andra är snälla och roliga.”

Amanda
22 år

Lundis (Solna)

Stockholmsområdet

Läs mer

Kontakta oss

Anna Jokic

Anna Jokic

Enhetschef korttidsvistelse utan övernattning, Stockholm

Tel: 0738–568 499

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår