Vi strävar efter en bra balans mellan roliga aktiviteter och avkoppling

Korttidsvistelse med övernattning finns i såväl Stockholmsområdet som i Västra Götaland. Här strävar vi efter en bra balans mellan meningsfulla aktiviteter och avkoppling.

Våra permanenta barn- och personalgrupper gör att du träffar samma personer varje gång du är hos oss. På så vis lär vi känna varandra bättre och med hjälp av den tryggheten vågar vi tillsammans pröva nya aktiviteter och finna fler passioner i livet.

Tillsammans med en tät föräldrakontakt skapar kontinuiteten i personalgruppen en plattform för rätt individuellt stöd. En central tanke i vår verksamhet är att alla deltagare ska kunna vara med utifrån sina behov och förutsättningar. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

”Korttids gör så att jag kommer bort från allt annat en stund och att jag släpper det runt omkring mig och kan ha roligt med andra. Jag kommer hem med en känsla av att jag är värd, att jag känner mig som en i gruppen.”

Johanna
15 år

Våra korttidshem

Högås

Stockholmsområdet

Läs mer

Forsane

Västra Götaland

Läs mer

Fagerhult

Västra Götaland

Läs mer

Kontakta oss

Sophia Sahlback

Sophia Sahlback

Verksamhetschef, Västra Götaland

Tel: 0706–739 983

Azita Ghaderi

Azita Ghaderi

Enhetschef korttidsvistelse med övernattning, Stockholm

Tel: 073-040 47 59

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår