Korttidsvistelse

I vår ”kortis”-verksamhet finns vuxna som lyssnar och kompisar som ser. Att få umgås och utvecklas tillsammans med andra skapar förutsättningar för en meningsfull fritid - vilket alla har rätt till!

Kollo

På våra kollon - som erbjuds enligt såväl LSS som SoL - skapas minnen för livet. Våra dagar är fyllda av roliga och lärorika aktiviteter.

Daglig verksamhet

Här erbjuds en utvecklande vardag med sikte på arbetslivet. Utifrån dina intressen och din kompetens hittar vi en sysselsättning som passar just dig.

Ungdomsboende (LSS)

Vårt heltidsboende för barn och ungdomar erbjuder en lugn omgivning med hög personaltäthet dygnet runt.

Vuxenboende (SOL)

På våra vuxenboenden arbetar vi efter mottot: ”vi orkar, vi kan och vi vill!”. Vi öppnar dörrarna för dig som haft komplicerade och långvariga kontakter med psykiatrin - men ännu inte funnit en lösning.

Boendestöd

Vårt boendestöd ger dig anpassade och nya sätt att tackla problemen i din vardag. Allt från översiktlig planering till tvätt, städ och matlagning - vi lämnar inget åt slumpen!

Ungdomsboende (SOL)

Vår behandlingsmetod utgår från ett motiverande förhållningssätt där alla insatser genomförs med delaktighet från ungdomarna själva.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår