Biljettbokning: astroteatern@stodochresurs.se

 

Har du missat dokumentären ”Den som får finnas”?

Som tur är finns den på SVT Play, dokumentären som handlar om deltagarna i våra verksamheter och Astroteatern!

 

 

L(E)SS PÅ LSS – en skruvad komedi

Premiär måndag 16 april klockan 18.00 på Olympiateatern, Västmannagatan 56, Stockholm.

Övriga speldatum och tider:

  • måndag 23 april klockan 18.00
  • måndag 30 april klockan 13.00
  • måndag 7 maj klockan 13.00
  • måndag 14 maj klockan 18.00

Skriven av unga vuxna på Stöd & Resurs utifrån egna erfarenheter.
Bearbetning/regi: Erica Lernehav & Lena Sandbacka

 Biljettpris: 100 kr.

BOKA BILJETTER/
HEL FÖRESTÄLLNING:

astroteatern@stodochresurs.se

Astroteatern

Vår mycket uppskattade och omtalade teaterverksamhet, Astroteatern, leds av dramapedagogen och skådespelaren Erica Lernehav och håller för närvarande till i våra lokaler på Götgatan 107. Medarbetare i Astroteatern är också Lena Sandbacka och Erik Norrman, båda med teaterbakgrund. Lena är även legitimerad logoped och erbjuder röstträning för deltagarna.  Vi har såväl nybörjar- som fortsättningsgrupper som samlas vid två tillfällen varje vecka för att repetera och skriva manus. Utöver detta erbjuds du att delta i bland annat avslappningsövningar, träning i mindfulness och kroppsmedvetenhet, samt få stöd i att uppnå dina individuella mål. Efter överenskommelse är alla välkomna att delta!

Improvisation

är ett bra sätt att hitta nya eller byta ut invanda beteenden

Vi undersöker olika attityder och känsloyttringar och vilka konsekvenser de kan få. Hur kan vi tolka för att känna oss fria och starka – istället för att automatiskt anta något negativt. Hur kan vi få andra att förstå och själva acceptera våra unika kroppssensationer och behov?


 Vi upptäcker nya möjligheter inom oss själva och har roligt på vägen.

 

"Jag var och såg TablettRoulette mån 9 mars, oj vilken upplevelse! Skrattade gott och njöt av härligt skådespeleri, ni var sååå bra!"

Åskådare av TablettRoulette

 

"Vi vill sätta det som händer inom psykvården på sin spets för att väcka känslor och debatt. Att förstå, men ha avvikande känsloupplevelser och inte kunna vara socialt delaktig i samhället – ger ångest – vilket gör varje dag till en kamp".

Deltagare i Astroteatern

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår