Korttidsvistelse utan övernattning

Välkommen till kompisgänget!

 • ”För mig är det viktiga med gruppen att jag blir sedd, att jag blir tagen på allvar, att jag får ha roligt med andra, att de andra är snälla och roliga.”
  Author's imageAmanda22 år

  Korttidsvistelse utan övernattning är en unik verksamhet som vi på Stöd & Resurs är ensamma om att kunna erbjuda.

  I verksamheten träffas barn och ungdomar en eftermiddag/kväll i veckan i fasta grupper med fast personal. Tillsammans prövar vi på olika aktiviteter i våra lokaler eller ute på stan. Vi äter alltid middag tillsammans. Grupperna är indelade efter ålder, intressen och stödbehov och varje grupp har sitt eget aktivitetsschema som barnen/ungdomarna och personalen gör tillsammans. Vi skjutsar dem som vill med bil till och från hemmet och aktiviteterna.

  Vårt mål är att du ska komma iväg hemifrån, få en roligare fritid och få känna dig som en i gänget. Hos oss är det många som hittat sitt första kompisgäng och tagit det första steget från ett hemmasittande liv. Du kanske tycker att det känns jobbigt att sova borta? Kanske har du prövat olika aktiviteter förut som inte har funkat? Eller så har du suttit hemma en lång period och därför tappat en del kompisar och andra sociala kontakter? Oavsett vilket kommer du att känna dig hemma här. Det är vår personal experter på!

  Verksamheten har socialstyrelsens tillstånd för korttidsvistelse. Kontakta oss gärna för mer information och för hjälp med hur du ska göra för att söka en plats.

  För närvarande finns denna verksamhet bara i Stockholmsområdet. Mer specifik information om våra lokaler finns nedan.

 • STOCKHOLM
  anna_2016

  Anna Jokic

  Enhetschef
  • 0738-56 84 99
  Öppna utskriftsbar broschyr i en ny flik

  Öppna PDF