Träningslägenheter i Hässelby

 • Att flytta till ett eget boende är en stor omställning för alla, har man nedsatta förmågor inom NPF, eller sociala problem, kan det bli ännu svårare. Vi erbjuder ett boende som ger en grundläggande erfarenhet och kunskap inför ett mer självständigt vuxenliv.

  Verksamheten är en förlängning av och en naturlig fortsättning på vår gedigna erfarenhet inom boendeplaceringar och boendestöd. Träningslägenheterna ligger nära tunnelbanan vid Hässelby Gård. Lägenheterna består av ett rum med pentry och balkong och är fullt möblerade med standardutrustning i köket.

  Vi samarbetar naturligtvis med andra verksamheter inom företaget och kan därför erbjuda ett unikt helhetsstöd som inkluderar exempelvis daglig verksamhet, studiemöjligheter och praktikplatser.

  Hässelby blir också en förlängning av boende på Vårberget eller Bolinders där man kan öva på de förmågor man skaffat sig under sin tid där men med mindre stöd. På så sätt kommer dessa förmågor att kunna bibehållas på ett helt annat sätt än vad de kan göra om man flyttar direkt hem till sin hemkommun. Det steget kan ofta bli för stort.


 • Sophia

  Björn Johansson

  Placeringsfrågor
  • 0702-62 32 14

  kleopatra_

  Kleopatra Mitras

  Verksamhetschef
  • 0704-41 22 15

  Besöksadress

  Ormängsgatan 10
  165 56 Hässelbly